DecoDorka

Őszi dekorációk gyorsan és egyszerűen

2016. október 18. - decodorka

Újra elérkezett a kukoricák és a dísztökök ideje. Nagyon szép őszi dekorációkat készíthetsz belőlük az egészen egyszerűtől a katalógusba illő kompozícióig.

harvest-1642438_960_720.jpg

Ezt az összeállítást szerintem sokan elfogadnánk, csak ne essen az eső ;)

Ha nincs az összképbe illő kerti padod, akkor is könnyedén létrehozhatsz hasonlót. Nézz körül nagyszüleid házában, udvarán vagy vásárolj fillérekért aukciós oldalakon, bolhapiacokon régi tárgyakat. Kosarak, dísztökök, kukoricák pedig ilyenkor minden helyi piacon is beszerezhetőek.

autumn-20461_960_720.jpg

A faragott tök eredeti, de ha nem érzel elég motivációt vagy kézügyességet a tökfaragáshoz, ma már számtalan lehetőség közül válogathatsz, hiszen ilyenkor ontják magukból a "kacatboltok" a dekorációkat. Falevéllel, napraforgóval is kombinálhatunk. Ha műanyagot vásárolsz nyilván sokkal tartósabb, de vigyázz, hogy ne legyen gagyi minőségű.

autumn-207854_960_720.jpg

Egyszerű, de nagyszerű. És még faragni sem kell ;)

thanksgiving-1676460_960_720.jpg

Ez a taliga (egyszerűen imádom) már csak azért is jó szolgálatot tesz, mert mindig az aktuális szezonhoz igazodó dekorációval lehet díszíteni.

harvest-1642281_960_720.jpg

Szalma nem minden kertben "terem", de a kép szép. Szerintem. :)

 

Következő bejegyzésemben bemutatom a saját őszi kerti dekorációimat. Tarts velem! :)

Vidám napot!

DecoDorka

 

 

Ha nem szeretnél lemaradni az aktuális bejegyzésekről, hírekről, iratkozz fel hírlevelemre!

Név*
Email*

A bejegyzés trackback címe:

https://decodorka.blog.hu/api/trackback/id/tr6010406944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása